#SUPERKUNTO

Bootcamp

Superkuntoon pääset myös bootcamp-leirien ja retriittien avulla. Todellinen tehokuuri laihdutuksen ja hyvien elintapojen käynnistämiseen!

THE HAPPY HAMLET

Superkunto-retriitti Ranskassa 7.-12.5.2018

Tule kanssamme Ranskaan voimaan hyvin ja nauttimaan Ranskan maalaiskulttuurista! Viikon aikana elät hyvin, syöt terveellisesti ja vietät aikaa muiden itsestään huoltapitävien seurassa. Kaikki ruoat ja juomat sisältyvät majoituksen ja valmennuksen lisäksi hintaan. Ota mukaan itsesi, matkalaukku ja kohta olet jo superkunnossa! Paikkoja jäljellä 2! 

Superkunto Syksy 2018

Superkunto ottaa grilliherkkujen sulatukselle startin syksyllä 2018 todellisella tehojaksolla! Kahdeksan viikon Superkunto-kurssi alkaa viikonlopun kuntoretriitilla Vantaalla. Lauantaista sunnuntaihin kestävällä intensiiviviikonlopulla laitamme aineenvaihdunnan käyntiin liikkumalla ja syömällä terveellisesti. Opit syömään terveellisesti ja liikkumaan sopivasti. Teemme myös alkutestit ja käymme läpi asioita, joita tyypillisesti kohdataan laihdutuksen aikana. Muun ryhmän tuki on korvaamaton buustaaja ja tulet huomaamaan kuinka paljon voimavaroja ryhmä tuo! Viikonlopun jälkeen aloitat arjen kevyemmin ja entistä motivoituneemmin. Tapaamiset kahdesti viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Kurssi pitää sisällään:

  • Kuntostartti 29.-30.9.2018 majoitus kahden hengen huoneissa, ruokailut all inclusive.
  • Kuntotestit jakson alussa ja lopussa
  • Kehonkoostumusmittaukset kerran viikossa
  • Valmennustapaamiset kerran viikossa à 60 min (ryhmät ma-ke ja ti-to)
  • Kaupan päälle tuotetutustumisia mm. välipalat

Kesäkurssin hinta 230 euroa

HUOM! Mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä!

Super Weekend by Go Rooms -jääkaapinvartijat


    TAMMIKUUSSA 2019

Superkunto -viikonloppu kotimaisemissa Vantaalla uudessa boutique-hotellissa. Nyt laitetaan jääkaapilla ravaamiselle loppu ja stoppi selityksille "kun kaapissa oli herkkuja." Viikonlopun aikana opit syömään ohjelman mukaisesti ja nautit omasta ajasta hyvinvoinnin parissa. Ohjattua liikuntaa ja muuta toimintaa on 2-3 kertaa päivässä. Majoitus kahden hengen huoneissa sisältää kaiken aamupalasta iltapalaan. Jätä lompakko kotiin ja tule voimaan hyvin! Takaamme että palaat kotiin kevyempänä ja virkeämpänä! 

Hinta 190 euroa