#SUPERKUNTO

Supervalmennukset

Haluatko pudottaa painoa, kiinteytyä tai potkaista liikuntaharrastus käyntiin? Superkunto on tehty juuri näille tavoitteille!

Superkunto Ryhmävalmennus LIVE 

Ryhmävalmennuksen etu on yhteisön käsinkosketeltava innostus ja kannustus. Tapaat valmentajasi ja ryhmäsi livenä säännöllisesti.
Kurssi alkaa lähtötilanteen kartoittamisella: kehonkoostumusmittaus, vartalon ympärysmitat, aerobisen kunnon ja lihaskunnon mittaukset sekä aloitustilanteen kuvat Sinusta. 
Tapaamisia on kahdesti viikossa ja tällöin liikutaan monipuolisesti eri lajien parissa yhdessä. Toisella viikkotapaamisella otamme tehokkaan liikunnan lisäksi myös päivitetyt tulokset kehonkoostumuksesta.
Kurssi kestää kahdeksan viikkoa ja sisältää yhden itsenäisen viikon, jolloin opitut asiat laitetaan puntariin ja omatoiminen painonhallinta aktivoidaan. Kurssin lopuksi teemme alussa suoritetut testit uudelleen.

Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin paraneminen näkyy ulkoisesti ja sisäisesti. Jaksat liikkua paremmin, voit henkisesti vakaammin, unenlaatu paranee ja työ ja arki sujuvat paremmalla tarmolla.

Ryhmävalmennuksen hinta 180 euroa. 

Seuraava aloitus: 12.3.2019 ti-to -ryhmä

Superkunto Ryhmävalmennus LIVE aamupäivä

Ryhmävalmennuksen aamupäiväryhmä toimii samalla periaatteella kuin perinteinen ryhmä. Ainoa poikkeava ero on tiistai-aamupäivän ohjattu ryhmätunti, joka on tammikuussa 2018 PowerJooga-tunti. Torstaisin on mittauspäivä sekä ohjattu, vaihtuva, ryhmävalmennustreeni.

Aamupäiväryhmän hinta 220 euroa.

Superkunto Nettivalmennus

Nettivalmennuksen etu on että voit tulla mukaan missä tahansa oletkin, etkä ole kiinteisiin aikatauluihin sidottu.
Kurssi alkaa lähtötilanteen kartoittamisella: kehonkoostumusmittaus, vartalon ympärysmitat, aerobisen kunnon ja lihaskunnon mittaukset sekä aloitustilanteen kuvat. Lähetämme sinulle myös kolmen viikon välipalat, joilla kevennetään ruokavaliota ohjeiden mukaisesti.
Verkkotapaamisia on kahdesti viikossa ja tällöin liikut eri lajeja ohjeiden mukaan. Lajit ovat sellaisia, että sinun on helppo tarttua liikkeeseen heti, missä tahansa oletkin.
Kurssi kestää kahdeksan viikkoa ja sisältää yhden itsenäisen viikon, jolloin opitut asiat laitetaan puntariin. Itsenäisen jakson aikana yhteisöllisyyden lujuus tiivistyy muiden kurssilaisten kanssa. Kurssin lopuksi teemme alussa suoritetut testit uudelleen.

Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin paraneminen näkyy ulkoisesti ja sisäisesti. Jaksat liikkua paremmin, voit henkisesti vakaammin, unenlaatu paranee ja työ ja arki sujuvat paremmalla tarmolla.

Nettivalmennuksen hinta 80 euroa

Superkunto goes the Happy Hamlet

Superkunto lähtee Ranskaan retriitille 7.-12.52018. Lähde mukaamme!

Kurssin pääteema on aineenvaihdunnan kick off. Aloitamme aamun yhteisellä harjoituksella sekä ravitsevalla aamupalalla. Opimme valmistamaan kurssin teeman mukaisia aterioita ja valitsemaan sopivimmat tuotteet arjen runsaiden valikoimien joukosta. Päivän aikana teemme vaihtuvia fysiikan harjoituksia monipuolisesti ja kuulemme luentoja aiheeseen liittyen. Saamme myös motivaatiovalmennusta ja teemme siihen liittyviä harjoitteita. Retriitin jälkeen lähdet kotiin motivoituneena, fyysisesti aktiivisempana ja kiinteämpänä ihmisenä ja sinulla on valmiudet jatkaa omatoimista Superkunto-ohjelmaa itsenäisesti.

Onko matkalaukkusi jo pakattu? Lue lisää The Happy Hamletin retriitistä: