#SUPERKUNTO

SEURAAVA KURSSI 11.1.2021

Supervalmennukset

Haluatko pudottaa painoa, kiinteytyä tai potkaista liikuntaharrastus käyntiin? Superkunto on tehty juuri näille tavoitteille!

Superkunto-metodin peruspilarit ovat:

- Fyysinen ja henkinen kunto
- Ravinto
- Palautuminen
- Sosiaaliset suhteet
= Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Superkurssit:

- Superkunto 3.1.2022! Tule mukaan hybridiverkkokurssille! Nyt alennettuun välipäivien tarjoushintaan vain 110€!


Superkunto - 2022 Hybridiverkkokurssi

Onko etätyö ajanut sinutkin kotioloihin ja liikkuminen on jäänyt vähemmälle? Käsi käy herkkupussilla ja olet varmaan huomannut kuinka jääkaapin ovi käy tiheään. Älyranneke huutaa jatkuvasti jaloitteluun lähtemisestä, mutta peppu painaa sohvaan tai etätyöpisteeseen vain syvempää asentoa... Joulu on herkuteltu ja tammikuussa salit laitetaan kiinni. EI HÄTÄÄ! Tammikuussa 22 aloitamme terveelliset elämäntavat hybridiverkkokurssilla.

Mitä teemme:

Ryhmävalmennuksen etu on yhteisön käsinkosketeltava innostus ja kannustus. Tapaat valmentajasi ja ryhmäsi livenä verkon kautta säännöllisesti kahdesti viikossa.

Kurssi alkaa lähtötilanteen kartoittamisella:

  1. kehonkoostumusmittaus henkilökohtaisella ajalla
  2. vartalon ympärysmitat henkilökohtaisella ajalla
  3. aerobisen kunnon ja lihaskunnon mittaukset
  4. sekä aloitustilanteen kuvat Sinusta.


Tapaamisia on kahdesti viikossa ja tapaamisella teemme tehokkaan treenin verkkotapaamisella. Lisäksi lisää oppimateriaalia on verkossa, ja niitä voit lukea silloin kun sinulle sopii. Saat hyödyllisiä vinkkejä sekä ohjeita sekä viikkotehtävän, joka käydään läpi seuraavalla tapaamisella. Opit siis koko ajan lisää omasta kehostasi sekä opit hallitsemaan painonhallinnan ja testaamaan kehitystäsi itsenäisesti.

Kurssilla saat selkeät ravinto-ohjeet, joita sinun on helppo noudattaa. Kaikki tuotteet löydät tavallisesta kaupasta olit sitten kotosalla tai reissussa. Ei hankalia pussiruokia tai lisäravinteita.

Chatin avulla kysyt mieltä askarruttavia kysymyksiä ohjaajalta tai muilta ryhmän jäseniltä. Ryhmän tuki onkin yksi parhaimmista Superkunnon elementeistä! Chatissä kutsut kaverin vaikka lenkille.

Kurssi kestää 8 viikkoa ja sisältää yhden itsenäisen viikon, jolloin opitut asiat laitetaan puntariin ja omatoiminen painonhallinta aktivoidaan. Kurssin lopuksi teemme alussa suoritetut testit uudelleen.

Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin paraneminen näkyy ulkoisesti ja sisäisesti. Jaksat liikkua paremmin, voit henkisesti vakaammin, unenlaatu paranee ja työ ja arki sujuvat paremmalla tarmolla.

Ryhmävalmennuksen hinta 220 euroa. (TARJOUS: 31.12.2021 asti -50% eli 110€)

Seuraava aloitus: 3.1.2022 (8 viikkoa)

Ryhmä: maanantai klo 17.30 ja torstai klo 17.00.

- Ryhmätapaamiset kaksi kertaa viikossa
- Kattavat kuntotestit
- Seuranta
- Verkkovalmennus
- Selkeät ravinto-ohjeet
- Opiskelet hallitsemaan painosi
- Liikuntapäivyri
- Ryhmätuki ja chat
- Uusi sinä!

varaukset: info@letsgocenter.fi

Superkunto goes the Happy Hamlet

Superkunto lähtee Ranskaan retriitille 7.-12.52018. Lähde mukaamme!

Kurssin pääteema on aineenvaihdunnan kick off. Aloitamme aamun yhteisellä harjoituksella sekä ravitsevalla aamupalalla. Opimme valmistamaan kurssin teeman mukaisia aterioita ja valitsemaan sopivimmat tuotteet arjen runsaiden valikoimien joukosta. Päivän aikana teemme vaihtuvia fysiikan harjoituksia monipuolisesti ja kuulemme luentoja aiheeseen liittyen. Saamme myös motivaatiovalmennusta ja teemme siihen liittyviä harjoitteita. Retriitin jälkeen lähdet kotiin motivoituneena, fyysisesti aktiivisempana ja kiinteämpänä ihmisenä ja sinulla on valmiudet jatkaa omatoimista Superkunto-ohjelmaa itsenäisesti.

Onko matkalaukkusi jo pakattu? Lue lisää The Happy Hamletin retriitistä: